FAQ

Hvorfor handle hos Smart Makro? 

Smart Makro er et dansk start-up, og vi tager stor stolthed i vores produkt samt vores kundeservice. Vi stiller høje krav til vores producenter, både ift. bæredygtighed samt socialt ansvar. Du er beskyttet af vores 30 dages fuld retur- og ombytningsret, hvis du af en hvilken som helst årsag skulle være utilfreds med dit produkt.

Er der gratis fragt?

Ved køb for mere end 499,- tilbyder vi gratis fragt til nærmeste pakkeshop. Ved køb for mindre end 499,- koster levering kun 29 kr.

Hvor lang er leveringstiden? 

1-3 hverdage under normale omstændigheder. Der tages forbehold for mulig forsinkelse hos fragtfirmaet.

Hvor sender I fra? 

Fra Aarhus N, hvor vi har lager.

Har I tilfredshedsgaranti? 

Ja, det har vi. Hvis du ikke er tilfreds, får du pengene tilbage med det samme vi modtager det ubrugte produkt, du vil returnere - uden vi skal stille dig nogen som helst spørgsmål. Det kalder vi for 100 % tilfredshedsgaranti.

Send os en mail på info@smartmakro.dk og beskriv hvilket produkt, du ønsker at returnere. Produktet skal herefter sendes til Jens Baggesens Vej 92E, 8200 Aarhus N med modtagernavn "Smart Makro". Smart Makro dækker ikke fragtomkostningerne.

Lever Smart Makros produkter op til det, de lover? 

Som alle vores glade kunder samt forhandlere også har konkluderet, tør vi godt love, at vores produkter falder i din smag. Hvis du dog mod forventning ikke kan lide produktet, kan du benytte dig af vores tilfredshedsgaranti. Så sikre er vi nemlig på vores produkter!