Returnering

Tilfredshedsgaranti og returret

Der gives 30 dages fuld tilfredshedsgaranti og returret, hvis du ikke er tilfreds med dit produkt. Du får pengene tilbage med det samme, vi modtager det ubrugte produkt, du vil returnere - uden vi skal stille dig nogen som helst spørgsmål. Det kalder vi for 100 % tilfredshedsgaranti.

Vi tilbyder ikke ombytninger, så ønsker du at bytte dit produkt til et andet, kan du følge nedenstående retur-procedurer og herefter bestille det ønskede produkt på ny.

Send os en mail på info@smartmakro.dk og beskriv hvilket produkt, du ønsker at returnere. Vi kan sende en returlabel til dig, som du skal printe og sætte på returpakken. En returlabel koster 39 kr., som vil blive fratrukket dit refunderingsbeløb. Vær opmærksom på, at de 39 kr. trækkes, når vi har oprettet din label og ikke først, når du har indleveret pakken. 

Alternativt kan du selv sende din returordre til vores adresse, Jens Baggesens Vej 92E, 8200 Aarhus N, med modtagernavn "Smart Makro". Vær opmærksom på, at vi ikke afhenter pakker i pakkeshops, men at pakken derimod skal sendes som erhvervspakke til vores adresse. Smart Makro dækker ikke fragtomkostningerne. Dette gælder også, hvis din ordre ikke afhentes, og dermed sendes tilbage til os. Returfragten for dette koster 39,-, som vil blive fratrukket dit refunderingsbeløb, når vi modtager pakken.

Bor du i Aarhus omegn, er du også velkommen til at aflevere din returpakke i vores sorte pakkeboks, der er placeret ved porten til lageret. Du kan aflevere din pakke 24 timer i døgnet. Husk, at den skal pakkes forsvarligt ind og der skal vedlægges ordrenummer. 

OBS: Du mister din fortrydelsesret, hvis din ordre er blevet beskadiget eller mindre værd, fordi den har været taget i brug, eller ikke er pakket forsvarligt ind under forsendelsen.