OM OS

Smart Makro - Vi vil gøre det lækkert at leve sundt!

Vores vision er at skabe smagfulde kvalitetsprodukter med mere protein og færre kalorier. Vi mener, at der skal være plads til alt det, du elsker - det er vejen til at holde kroppen i balance på en holdbar måde.

Har du nogle fødevarer, du elsker, men som trænger til et proteinboost eller en kaloriereduktion? Så tøv endelig ikke med at kontakte os – Smart Makros mission er at udvikle de produkter, du står og mangler.

Et koncept der er til at forstå

Vores drøm er at kunne bidrage til en sundere hverdag uden at gå på kompromis med smagen.

Derfor har vi udviklet et nyt fødevarekoncept, hvor alle vores produkter som minimum indeholder 50 % mere protein eller 50 % færre kalorier – uden at gå på kompromis med smagen.

Sådan opstod Smart Makro

Idéen til Smart Makro opstod, da jeg boede et halvt år i Australien. Her oplevede jeg, at der var lange gange i supermarkederne, hvor hylderne var fyldt med proteinberiget og kalorielette fødevarer.

Jeg havde i en længere periode haft en "yoyo-vægt", da jeg ofte gik på slankekur og spiste meget restriktivt. Det resulterede i, at jeg efterfølgende overspiste de fødevarer, jeg ikke måtte spise under slankekuren og tog på. 

Dette ændrede sig, da jeg opdagede de smarte fødevarer i Australien. Til min store overraskelse, smagte de ekstremt godt, hvorfor jeg blev storforbruger af produkterne - selvom jeg spiste pasta, brød og pesto dagligt, så tabte jeg mig, da jeg ikke havde perioder med overspisning. Men da jeg flyttede til Danmark igen, manglede jeg produkterne i min hverdag. Det blev drivkraften til starten af Smart Makro, og jeg har nu en drøm om at fylde de danske supermarkeder op med Smart Makros proteinrige og kalorielette fødevarer, så det bliver nemmere at leve sundt - på en holdbar måde.

 

Smagsgaranti 

Vi tager os tid; tid til at udvikle og tid til at producere. Det er vores ambition for hvert enkelt produkt, at det er af høj kvalitet og ikke går på kompromis med smagen. Derfor tog det et helt år at udvikle vores Protein Penne, og hver gang vi producerer et nyt parti, tørres det i ovnen i 11 timer fremfor de traditionelle 2 timer - dette sikrer den bedste smag.

Vores produkter udvikles i Danmark og produceres i Italien med de bedste råvarer. Er du ikke tilfreds med dit produkt, så kan du benytte dig af vores smagsgaranti. Den giver dig mulighed for at ombytte dit produkt eller få pengene retur - uden du behøver komme med nogen forklaring. 

Du kan, for hurtig ekspedition, kontakte os ved at sende en mail på info@smartmakro.dk. Vi vil bestræber os på at svare indenfor 24 timer.